מתנות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/09/2012 | 23:02 | מאת: דניאלה

נהגתי לתת לבן זוגי מתנות יקרות ערך לחגים ,ימי הולדת או סתם כך כשחזרתי מחול. בן זוגי הביא לי מתנה ביום ההולדת הראשון וכשחזר מחול בא בידיים ריקות. ליום הולדתי הנוכחי הביא לי סוכריות שמצא בבית לא ארוזות וכשהערתי יצא ידי חובה והביא קרם גוף זול.אינני רודפת מתנות אך לא צריכה להיות הדדיות ? עלי לציין שמעולם לא הזמין לבתי מלון, נופש , מסעדות וכו...למרות שלא חסר לו ממון. אם בקשתי לקנות לי בשוק משהו שערכו עשרים שח, מהר לגבות ממני את הסכום...מה דעתך.

לדניאלה .שלום. קראתי וצר לי . לעתיםקרובות כשעולה בעיה אני נוהגת ליעץ למטופלים לראות את האפשרות להתמודדות,גם כאן יש אפשרות אך קחי הרבה סבלנות ובקשי שיקבל גם עזרה מקצועית. כסף הוא נתינה אי יכולת לנתינה זה קושי עמוק מעבר לערך הכספי. חשבי היטב לפני שתגיבי.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה