כל הזמן רבים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/08/2012 | 09:24 | מאת: נ.ל

שלום רב, בעלי לא עובד כבר שנה וחצי ושנה כבר אין משכורת בבית. כתוצאה מכך המתח התגבר ואנחנו כל הזמן אבל כמעט כל הזמן רבים. ועל שטויות של למה זה לא במקום וזה לא שם וזה מבולגן. אין לנו עוזרת, ושנינו לא מאוד מסודרים למרות שאנחנו משתדלים, אבל הבית מבורדק.הוא עוזר עם הבנות, רק כשאני בעבודה אבל מהרגע שאני בבית ועד שהן הולכות לישון, אני, שחזרתי מיום עבודה במקום עם מערכת יחסים לא הכי שפויה, רק עם הבנות. מקלחות, ארוחות והכל. יחסים אינטימיים אין בינינו כמעט וגם אם יש, זה לא עוזר למריבות. יכול להיות אינטימי בלילה (בלי נשיקות כבר) אבל למחרת יתחיל בריב מטופש שוב. מה עושים? אני רוצה עוד 1-2 ילדים ואז לא יודעת אם אשאר בזוגיות בה אני כל הזמן בביקורת. איך יודעים מתי enough is enough ומתי עוד יש צ'אנס?

מצבו של גבר שמאבד את הסטטוס של 'מפרנס' - מאד קשה. צריך לתמוך נפשית, רגשית, מינית, וכו' - ולאפשר לעבור את התקופה באמצעות עשייה משמעותית כלשהי: לימודים, הסב תעסוקתית, עבודה זמנית או כמו אצלכם - הזדמנות להיות עם הילדים 'צמוד צמוד'. לפני מחשבות או מעשים של פרוד, כדאי לנסות לעבור יחד את המצב המשברי. יש לא מעט חומר באתר שלי - החלק העברי - שסביר שיסייע לכם. www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה