פער גילאים בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/08/2012 | 18:52 | מאת: אנונימית

חבר שלי בן 25, ואני בת 18. הוא רוצה להיפרד בגלל פער הגילאים שבינינו, למרות החיבור הטוב וההבנה שיש בינינו, בטענה שבשנתיים של הצבא אני עוד אתבגר ואשתנה, ושהפער גדול עליו מידי. לדעתך קשר עם הפרש גילאים כזה יכול לשרוד לטווח ארוך? אנחנו מבינים אחד את השניה, מתאימים באופי, טוב לנו ביחד... אשמח לתשובה(:

לא נראה לי שכדאי להתיחס מילה במילה למה שהבחור אומר, אלא לתוכן: סביר שהוא רוצה להפרד, ולא כדאי להתנגד. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה