חמתי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/08/2012 | 18:21 | מאת: דרור

שלום. שנים הלכנו לאכול אצל חמתי בימי שישי ובזמן האחרון אני מרגיש חוסר נעימות כי כתוצאה מכך שאני אוכל צהרים אצלה בימי שישי אני חייב לה ובכול דבר שלא מוצא חן בעיני אינני יכול להעיר לאשתי או לחמתי . ביקשתי מאשתי להוריד פרופיל ולהוריד את תדירות ההליכה בימי שישי לארוחות צהרים ולצערי היא מסרבת . כנ"ל אשתי לוקחת את אמא שלה כמעט לכל מקום שאנחנו הולכים ויוצאים כולל לים ואין לנו פרטיות כזוג . איך משכנעים אותה להוריד פרופיל בנושא או פשוט להוריד פרופיל ביוזמתי בלבד . שבת שלום תודה

לדרור שלום. מה שניראה לך פשוט , ואתה מיחס את זה לרצון, החלטה זה מורכב יותר . אי היכולת לעשות את ההפרדה בין היל ד / לבוגר. בין משפחת הגרעין ובין משפחת הזוג. היא עוד ענין. דווקא בענין זה הייתי מציעה לקבל הדרכה מאיש מקצוע , חבר לפגוע בזוגיות בגלל נושא זה. ומה גם שהקושי הוא אצל אישתך, ( כמובן שזאת השערה )ויש לבדוק את הקשרים בניהן . קירבה בין הורים לילדים מבורכת מאד ,כשיש אפשרות גם לפרידה בוגרת.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה