עזרה לידידה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/08/2012 | 08:32 | מאת: יניב

שלום יש לי ידידה שהתחתנה עם בחור שגדול ממנה ב20 שנה. יש להם ילדה בת ארבע כרגע , אבל משהו כבה אצלהם וחוץ מלחיות באותו בית אין להם ממש קשר , זה לא שהם רבו אלא משהו לא עובד. קשה להם גם לעשות את הצעד הראשון של לגשת לייעוץ אישי\זוגי לדעתי יש גם בעיה לכל אחד בפני עצמו לפני הבעייה בינהם כי שניהם אנשים שרגילים לחיות לבד והביחד לא חסר להם. יש מישהו ממולץ באיזור המרכז שיודע לטפל בבעיה שהיא לאו דווקא זוגית אלא בעיה אישית שמשליכה על הזוגיות? תודה

בשביל זה המציאו את הפסיכולוגים... הקלק בדפי זהב או במנוע חיפוש אינטרנטי. אם מפגשים מקוונים נראים כמתאימים, האתר שלי (יש עברית / אנגלית) הוא כתובת טובה www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה