לא עברתי מבחן אמינות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/08/2012 | 22:21 | מאת: דנה

לא עברתי מבחן אמינות. בחברה אמרו שבדקו אותי בעומק בגילו שיש לי חובות בהוצ'פ . מה זה קשור להם?

יש מקומות עבודה שמנטרלים ככל יכולתם לחצים פוטנציאליים אצל מי שמתקבל לעבודה אצלם. פעם לא קיבלו לתפקידי ריגול מי שהיה חשוד שחיי המין שלו/ה אינם 'רגילים'. אם נמשיך בקו הזה נגיע למקומות עבודה, שנניח, מפתחים או משתמשים בסודות טכנולוגיים; הם יהיו מעוניינים למנוע מצב בו עובדים שמצויים בלחץ כלכלי יעבירו סודות תמורת כסף או הבטחה לעבודה בתנאים משופרים. בנקים מנסים ככל יכולתם לא להציב ליד הקופה מי שמצוי בבעיה כספית: למה לתת לחתול לשמור על השמנת? / למה להציב מכשול בפני עיוור? וחזרה לענייני האמינות: יש מצבים בהם העובד/ת אמור לדווח על רקע בעייתי כלשהו, וההמנעות מכך מהווה 'דגל שחור' אצל המעסיק הפוטנציאלי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה