איך הייתי אמורה להגיב?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/08/2012 | 00:14 | מאת: רננה

שלום רב בני העיר לי בביתי, בשבת בצהריים שהפיזום שלי מנגינה מסוימת, מפריע לו. הינו בן 35, רווק, אקדמאי, בעל 2 תארים , מגדל חתולים בביתו, מה היה עלי לעשות? האם אכן להפסיק פיזומי כליל? או..........להסבירו, שנעים לי לפזם, ומוכנה להנמיך מעט את הטון? ************ עוד העיר לי שיום קודם לכן, גם הוא התחשב בי במה? בכך שהקשיב לי שסיפרתי לו על גן הילדים בו עובדת, ולמרות......... שלא עניין אותו בכלל- הקשיב !!! עוד העיר לי: "אל תתפלאי אחרי זה, אם אני לא אבוא אליכם" !! אני הסכמתי רק להוריד הטון, והוא עבר עם צלחתו, לחדר בו אביו נח וצפה בטיוי. אודה לתשובתכם הברורה, המקצועית והמכבדת. תודה!!! מה היה עלי לעשות? אודה לתשובתך המקצועית הברורה והמכבדת. תודה!!! רננה

הוא וגם את רשאים וצריכים להתנהג כמבוגרים, ולא להמשיך ב 'משחקי' שליטה. תאמרי לו שמלבד צלצול 'שנה טובה' ו 'יום הולדת שמח' הוא אינו חייב דבר. אם מתאים לו לבוא אליכם, שיתנהג כאורח מנומס; יקבל את מנהי הבית וישתלב בשיחה, גם אם לא ממש יתפעל ממנה. לא ירצה - שלא יבוא. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה