איך בוחרים מטפל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

19/08/2012 | 23:12 | מאת: שלי

שלום רציתי לדעת איך בוחרים סוג מטפל. לתחומי זוגיות וחרדה. האמנתי בטיפול קוגניטיבי שמרגיש לי שכשל... איזה סוג יתאים לי ומה בעצם זה אומר. תודה מראש, שלי

תקראי באתר של המטפלים השונים את התקציר של תחומי עבודתם, התהליך, תאורי מקרה ופרסומים מקצועיים. אם מצאת מה שקרוב לעניינך- צרי קשר ושוחחי קצרות, כדי לראות אם נוצר 'קליק'. כנסי לאתר שלי לדוגמאות, באברית או אנגלית www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה