שאלה לגבי משהו..

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/07/2012 | 18:41 | מאת: מאיר

יש לי חברה 4 חודשים שאני אוהב אותה מאוד אבל אנחנו רבים לפחות פעמיים בשבוע בגלל שהיא כל הזמן הזמן חושבת שאני רוצה להפרד ממנה יש לה הרבה דימונות תמיד היא חושבת שלילי היא לא רגועה בזמן שאני לא מדבר איתה אין לה שקט נפשי עם עצמה אם היא לא עובדת היא כל היום בבית במיטה אין לה חברות היא מאוד ילדותית והיא לא למדה אבל היא ממושמעת זאת אומרת אם אני יגיד לה לכי תלמדי היא תלך ללמוד אך אם לא היא לא תפעיל את הראש לבד הרבה חברים שלי אומרים לי שיש לה בעיה נפשית והיא לא בשבילי אך מצד שני היא בחורה של בבית אני מרגיש שהיא אוהבת אותי היא עוזרת המון לאמא שלי והמשפחה שלי מאוד אוהבת אותה יש לה לב טוב וקשה לי לוותר עליה גם בגלל שאני אוהב אותה אנ מרגיש כאילו יש לה איזה בעיה נפשית ואני לא יודע מה עשות האם להמשיך השאלה שלי פה מה יכול להיות הבעיה שלה ? האם כדאי להמשיך? אפשר לתקן את המצב ?

סביר שהחברה שלך מרגישה את ההתלבטויות שלך לגביה. טוב לכן שתברר עם עצמך האם אכן זה מה שאתה רוצה. ואם לא - תסיימו את הזוגיות הזו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה