ללכת או לא ?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/07/2012 | 17:17 | מאת: מירי

שלום, התחתנתי רווקה עם בעלי כשהיה גרוש + 1 , בנו גדל , התחתן והביא לבעלי 2 נכדים חמודים שהקשר איתם מצוין הם מתארחים אצלנו ואנחנו אצלם כך שהקשר מצויין . לנו 3 ילדים גדולים. לקראת ראש השנה הקרב בנו של בעלי הזמין אותנו לארוחת חג אבל בין המוזמנים גם גרושתו והורייה , אני השתדלתי עד היום מלהיות נוכחת כשגרושתו בסביבה כי אינני מרגישה בנוח במצב זה ובמיוחד כשהורייה בסביבה . תשובתי להזמנה הייתה לבעלי כי אין בכוונתי ללכת ובעלי קיבל זאת בחוסר הבנה בטענה שגם הוא בולע , מרגיש לא בנוח כאשר הוא מוזמן למשפחתי ואף פעם לא מטיל וואטו ועושה זאת למעני .בעלי טוען שעלי לעשות זאת למענו כפי שהוא עושה זאת למעני בכל ההזמנות שהוא לא מרגיש נוח . מה לדעתך עלי לעשות . תודה

התאחרתי כי הייתי שבוע ללא מחשב... אמרת שיש לכם ילדים בוגרים, וזה אומר שהגיע הזמן שתתבגרי גם את. גרושין הם סוף למערכת יחסים, אבל גם התחלה למערכת אחרת. העובדה ששני ההורים מצאו בני זוג ובו בזמן המשיכו את ההורות - מעידה על מצב שכולו רק טוב. ההמנעות שלך, לאחר כל כך הרבה שנים - אינה עניינית. אינך צריכה להיות ידידתה של הגברת, אבל גם לא עויינת לה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

14/08/2012 | 17:28 | מאת: מיכל

אני נמצאת בסיטואציה דומה של לחץ משפחתי לחגוג חג עם המשפחה של הגרוש שלי בנוכחות הגרושה. האם תשובתך היתה זהה במקרה שצד אחד נשוי בשנית וצד שני לא ? מה היית אומר אם היית יודע שעד לחתונה הגרושה ניסתה לשכנע את בעלי שלא יתחתן ויחזור אליה ? גם אז היית ממשיך לבלות איתה ביחד ?

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה