שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/06/2012 | 00:28 | מאת: יעל

אני נשואה כבר כמה שנים לבעל שפגע בי מאוד והרס לי את החיים. השנה התחיל להשתנות ולנסות לתקן כי הבין שאני רוצה להתגרש ממנו, אבל הנזקים הם די גדולים ולי קשה לסלוח. אני רוצה להתגרש אבל גם לעבור לחיות במקום אחר בארץ, להתחיל את החיים מחדש אבל זה אומר להיות לבד, אין לי מעגל תמיכה של חברים/משפחה, כלומר יש לי משפחה אבל אני רוצה להתנתק גם מהם. מבקשת לשמוע מה דעתכם.

פורומי תמיכה / שיחה אינטרנטיים הם מקור טוב לקבלת כיוון ועידוד. אם התקציב מאפשר - פסיכולוג/ית חברתי או קליני שילווה אותך בתכנון המהלך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה