קשר עם גבר מבוגר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

11/06/2012 | 13:45 | מאת: ג'ני

שלום אני בת 22 ואני שנתיים כמעט עם קשר זוגי עם גבר בן 40... אני מאוד מרוצה מהקשר וברצוננו להוביל אותו לקשר יותר רציני...אבל המשפחה מתנגדת...מאוד קשה לי ההתמודדות עם ההתנגדות של המשפחה לקשר הזה....אולי תוכל להביע את דעתך , לתת טיפים כלהם.. ?

יש מה שנקרא 'מתמטיקה של החיים': פער של 20 שנה נראה מתמטית זהה אבל פסיכולוגית שונה במיקומים שונים לאוררך טווח החיים. אם היית בגיל 40 ובן זוגך בגיל 60 אז הפער היה 'נראה לעיין' אבל 'סביר'; שני בני הזוג 'בוגרים' והזוגיות אינה בהכרח שונה בהרבה ממה שקיים אצל אחרים. את עדיין בגיל 'מתבגר' ולכשתתקדמי לקראת ה 30 תמצאי לידך את בן זוג עם הווית חיים שונה משלך, כי ככה זה כשמגיעים ל 50. סביר שהזוגיות תהיה רוויה במרקם שונה ממה שתמצאי אצל מרבית האחרים. לא ניתן לנבא אם השוני יהיה לטובה או לא. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

15/06/2012 | 11:40 | מאת: רינת

היי רינת, בגיל 24 התחתנתי עם גבר בן 40 רווק והוא בעלי עד היום, הוריי תמיד ידעו שאני אוהבת מבוגרים ולא הייתה להם ברירה. היום אחרי 16 שנות זוגיות המצב בסדר ויש ילדים אבל אני רוצה מישהו יותר צעיר מבחינה גופנית וזו הבעיה אך לא אתגרש כמובן בגלל זה. תחשבי על זה.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה