אני לא בן אדם כזה ורע לי עם זה, נואש לעצה.

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/06/2012 | 12:07 | מאת: גרוש

אני בן 30+ גרוש עם ילד. לפני כחודש הכרתי מישהי והיה קליק חזק והיה מאוד מרגש כתחילת קשר. אחרי שבועיים וקצת אחרי שכבר היינו אינטימיים נפל לי אסימון שהיא כבר מאוד מאוהבת בי, רק שאני לא מרגיש אותו דבר כלפיה,, ניסיתי להתנתק ונעלמתי לשבוע בכל מיני תירוצים כאלה ואחרים ואחרי שבוע נפגשנו שוב והיינו אינטימיים שוב. אני יודע שיצאתי קטן אך לא יכולתי לדחות אותה אז אחרי זה הרגשתי נורא וחזרתי הביתה מבלי לישון שם. יש ביננו חיבור חזק שאני מרגיש וכיף לי מאוד איתה רק שאני לא אוהב אותה ואני לא מרגיש שהאהבה תבוא, עשתי הרבה חשבון נפש עם עצמי והבנתי שאני צריך לסיים את זה, היא יקרה לי מאוד ואני לא רוצה שהיא תיפגע רק שאין לי מושג איל לעשות את זה, אני מרגיש את זה מכרסם לי בנשמה, אני יודע שעוד שבוע שבועיים היא תגיד לי דהיא אוהבת אותי ואני לא אוכל להגיד את אותו דבר, אני יודע שמיום ליום היא מתאהבת בי יותר ואצלי זה צא קורה, אי אפשר לשלוט בלב. בקיצור. אני צריך.לסיים עם זה כמה שיותר מהר ובצורה של כמה שפחות כואבת . אני צריך עזרה היא בן אדם מדהים ורגיש מאוד ואני יודע שהיא תגיד לי דברים כמו , תן לזה זמן והרגש יבוא בהמשך, אך אני מכיר את עצמי ואם אין כלום אז אין כלום וגן לא יהיה. בקיצור אני צריך עזרה דחוף. איך אני מסיים את זה בצורה פשוטה וברורה אך עם מינימום כאב עבורה. אני נספיק גדול לדעת שזה יכאב לה וזה אוכל אותי מבפנים רק שאני רוצה לדעתנאם יש דרך לצמצם את הכאב.

אתה צריך לאמר: תודה, אבל זה לא מה שמתאים לי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/06/2012 | 18:20 | מאת: גרוש

ניסית לאמר לה שאני לא פנוי ריגשית ניסיתי לאמר שלא מתאים.כרגענוהיא תיפגע יותר חזק בהמשך. אמרתי לה שאני כרגע עם העבודה והילד לא יכול להיות בזוגיות היא אמרה שהיא תמתין לי ושהיא אוהבת בקיצור, לא הצלחתי . היא חיבקה אותי ובכתה, מה אני אמור לעשות. איך לסיים את זה בצורה נורמאלית

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה