משבר בחיים שלי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/06/2012 | 14:30 | מאת: שם בדוי

בת 45 בעלי 47 נשואה 25 שנה עם עליות וירידות בחיי הנשואים יש האהבה רבה ביננו אבל קשה לי עם כל מיני שינויים בחיים שלו כל החיים היה מספר לי דברים מהעבודה היום הוא החליט שהוא לא מדבר הרבה זאת לאחר שהוא קיבל תפקיד הוא איש קבע זה אחרי שהיו לא הרבה משברים בצבא היה יושב איתי שעות על גבי שעות כאילו שהיתי משענת בשבילו אני מרגישה לא טוב אני מרגישה שהכל משתנה צריכה עזרהותשובה יש לי עוד הרבה דברים בליבי שאני צריכה לדבר עם משהו

המדור הזה מיועד לשאלות ספציפיות, לא כתחליף ליעוץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה