בעלי עושה ברוגז עליי נמאס לי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

29/05/2012 | 21:00 | מאת: נשואה

אני בת 30 אמא ל ילד בן 8 וילדה בת 4 נשואה מ 10 שנים אני מורה ובעלי מורה הבעיה שלי היא שאנחו רבים הרבה אני ובעלי רבים על שטיות ובעלי עושה עלי ברוגז שלא מדבר אותי מילה אחת עד שאני אתחןן ותמיד ההורים שלנו משתתפים לפתור את הבעיות שלנו כבר נמאס לי מלשתף את ההורים לפני שנה רבנו על כלום ולא רצה לדבר אותי חודש הייתי שואל אותו אם רוצה לאכול לא היה עונה לי שהוא לא מדבר אותי הוא לא יושב בבית הוא חוזר אחרי חוצות ולוקח הכל ממני לפני שנה ניתק לי הטלפון ולקח ממני האוטו היתי הולכת לעבודה בעיר אחרת עם הבת שלי שהייתה במשפחתון במנויות וזה לקח חודשיים וחלטתי להקליט אותו והתברר שמדבר עם מישהיא ידע את זה ופחד והתחיל להתחןן שלא אעשה כלום כי היא נשואה ואצלנו הערבים ( שזה לא מתאים שבעלה ידע ) ואז סלחתי לו מפעם ראשונה עכשיו הוא אומר לי שאת חשדנית ואיך את הקלטת אותי והוא לא רוצה לדבר אותי אנחנו עכשיו כבר חודש ולא רוצה לדבר אותי שאלתי אותו רוצה שנדבר אמר לי אל תדברי אותי לנצח אחרי שבוע שאלתי אותו רוצה לאכול לא ענה לי הוא לא מדבר אותי ואני נמאס לי בבית ועם הילדים מה לעשות עם האישיות של בעלי שהוא לא מדבר אותי בכל בעייה הוא לא ידבר אותי חודש אבל זאת התעללות נמאס לי ואני לא רוצה להתגרש וזה לא בריא לילדים שרואים הוריהם מדברים איך אני יכולה לשבר את המצב איך להתעסק עם דמות שעושה ברוגז תעזרו לי בבקשה אני חנוקהההההההה לפעים מרגישה שעצרו לי הנשימות תודה לכם

את מתארת תסמונת שכיחה בקרב זוגות בגילאים שלכם במגזר הערבי: הגבר מנסה לפרוץ חסמים מיניים מסורתיים ע"י יצירת קשרים מחוץ לנישואין והאישה היא זו שסופגת לחצים מכל הכיוונים: הורים, בני משפחה, תחושת כישלון כאישה. נסיוני (היו לי סטודנטים רבים מהמגזר הערבי ודרכם באו הנועצים) מראה שכמעט תמיד היעוץ אודות המיניות הזוגית הוא המתכון לשינוי ההרמוניה בין בני הזוג ובטווח של כמה חודשים - זה מה שמשנה את המצב. נשמע טוב, אבל בין דיבור למעשה יש מרחב גדול של עכבות: הגברים לא ממהרים להסכים להגיע ליעוץ והנשים אינן מקבלות בקלות ש 'מיניות סוערת' היא נכס לזוגיות ולא הרס לאישיות. הצעתי שתפנו ליעוץ זוגי, למישהו שאינו מהמגזר הערבי. שימי את זה כנושא היחידי שתדברי עליו עם בעלך: לא אוכל, לא דיבור עם ההורים ולא המשך חקחרות ומעקבים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

30/05/2012 | 17:00 | מאת: נשואה

אבל הוא לא רוצה לדבר אותי הוא עקשן ככל שמראה לו שאני רוצה לדבר אותו מתעקש יותר ששואלת אותה שאלה לא עונה בכלל מתעלם תנו לי כלים כדי שידבר אותי

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה