עבודה וחרדה חברתית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/05/2012 | 20:11 | מאת: חירות

שלום! אני סובלת מחרדה חברתית מזה 9 שנים. אני מטופלת בכדורים, בטיפול פרטני ולאחרונה נכנסתי לקבוצת טיפול בחרדה חברתית. כל השנים האלה אני כמעט לא עובדת, למעט עבודות בודדות וקצרות מאוד. תמיד עזבתי בגלל החרדה... המצב בלתי נסבל. אני כל הזמן בבית, בודדה ומשועממת. אני רוצה לעבוד בלי הרבה אנשים, בלי לחץ ובחברת אנשים בריאים! איזו עבודה יכולה להתאים לי?

יש הרבה תעסוקות ועיסוקים שמתבצעים מהבית, באמצעות מחשב. מפגשים פה ושם עם צוות העבודה. בקשי יעוץ תעסוקתי ע"י עובד/ת השיקום - הביטוח הלאומי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה