להתמודד עם עבר של בת-זוג

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/05/2012 | 01:46 | מאת: תומר!!!!!

שלום אני ילד בן 21 שגדל לאמא לא טוב ואבא חורג רע יש לי בעיה שאני כמעט רוב הזמן בוכה וסובל ממנה ואני מאוהב פעם שנייה בחיים וזה קורה לי פעם שנייה בחיים יש לי חברה אני באמת אוהב אותה באמת. והיא הייתה עם 4 גברים לפניי וקשה לי להתמודד עם זה ולהשלים שפעם מישו אחר חיבק אותה נגע בא שכב איתה אני מנסה להילחלם בעצמי אבל זה כל הזמן קופץ לי לראש בלי הודעה מוקדמת ונמאס לי לבכות מזה אני רוצה זוגיות שלמה איתה מה אני עושה?4

נשמע מתאים למישהו שהו מאצ'ו מזמן עתיק או למי שעדיין, כדבריך, הוא 'ילד בגיל 21'. קח את הלימון ועשה מזה לימונדה: היא כבר 'בוגרת רגשית', עברה את מסלול ההכרות עם 'אהבה', ולכן הכי הכי מסוגלת להעניק לך את הטוב שבזוגיות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה