הבוס שלי.

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/05/2012 | 00:37 | מאת: בלה בלה בלה

הבוס שלי רווק והוא בערך מתחיל את גיל ה-40, אולי טיפה לפני ואני צעירה ממנו בכעשור. ושנינו רווקים. הוא חתיך, מתלבש טוב, יודע לדבר ולהגיד דברים נכונים כשצריך, והוא מתחשב ולפעמים אני מרגשה שאני ממש נמשכת אליו, לפני יומיים בערך שמעתי רכילות בין קולגה שלי ו-2 מזכירות והם דיברו עליי, ואמרו "בכל פעם שהיא נכנסת אליו רואים שהוא מקבל זקפה" וצחקו... ומסתבר בערך שחצי מהעובדה אם לא כולה יודעים שהוא אוהב אותי. ובאמת התחלתי לשים לב למבטים שלו אליי ועל זה שהוא כל הזמן בוהה בי ומחייך אלי סתם, אני רוצה לפתח אתו משהו כי אני די נמשכת אליו ומסתבר שהוא גם אלי אבל אני לא רוצה את כל הצרות האלה בעבודה ואת כל הרכילות הזאת ולא את התחושה של כולם שאולי קודמתי כי אני מנהלת איתו רומן...

לפעמים יש יוצאים מצבים בהם הכלי הכי טוב לקבלת החלטות הוא הטלת מטבע... הנסיון הוא בד"כ כלי עזר טוב לקבלת החלטות, ואם נפעיל את זה, 'נצא בחוץ' כי כל הקולות שנשמע יאמרו שלא להכנס ב 'אין כניסה' הידוע הזה. אבל, האינטואיציה, דהיינו התחושה הפנימית, היא גם כלי טוב לקבלת החלטות חשובות. ואם יש לך את התחושה הפנימית שזה הגבר של חייך - לא כדאי להחמיץ את ההתנסות. טוב לכן לתת לדברים להתפתח; קחי בחשבון שחל איסור פורמלי על הבוס 'להתחיל איתך', כך שכל מה שיקרה ביניכם, אם יקרה, צריך להיות בעצם ביוזמתך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

25/05/2012 | 01:26 | מאת: בלה בלה בלה

והוא נהנה לה ברצון רב, ומסתבר שהוא מאוד רבה שיקרה בינינו משהו אבל פחד מהתגובה שלי. התחילו שהתלחשויות במשרד ומחוץ לו בנוגע ליחסים בינינו, אנחנו בינתיים מסתירים קשר זוגי בנינו, אבל תמיד יש את אלה שחושדים - אני מפחדת משלל התגובות שהולכות לקרות במידה ויגלו שיש בניינו משהו ואני לא יכולה לאפשר לעצמו להתפטר אבל גם לא יכולה להרשות לעצמי להקפיא או להפסיק את היחסים בנינו... אני חושבת שיצא לי שם במשרד של פרוצה שחושב שאם אני שוכבת עם הבוס אני יכולה "להשתלט" על הכל או סתם להתקדם בעבודה ושיחשבו שזה "רק בגלל..."

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה