בוסית קשה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

11/05/2012 | 19:11 | מאת: שירה

שלום יוסי, אני עובדת עבודה מזה כחצי שנה. אני מרוצה מהשכר ומהחברה מאוד אפילו. עם זאת, הבוסית ממש קשה. היא מתייחסת אלייך לפי מצב הרוח, יש אנשים שהיא מעדיפה יותר ויש כאלה שהיא מתעלמת מהם ואף משפילה אותם בהערות עוקצניות כאלה ואחרות. אני לצערי, כרגע שייכת לסוג השני כאשר אין לי מושג למה מאחר ואני מקבלת פידבקים חיוביים מאוד מאנשים אחרים בחברה(שמקבלים שירותים מקצועיים ממני) ואפילו שמעתי שמאחורי הגב שלי היא פרגנה לי. בפנים מעולם לא שמעתי ממנה משוב חיובי. יתרה מכך היא ממש "זורקת" אותי מהמשרד שלה אם אני זקוקה לייעוץ מקצועי וזאת לאחר שלא נתנה לי שום הדרכה בכניסה לתפקיד ומאידך העומס שלי ממש ממש גדול ולעיתים בלתי נסבל. המצב הוא שאני עובדת קשה מאוד נותנת מעל ומעבר (עובדת מהבית, בחופשות לפעמים גם) וסובלת את היחס הזה. אני מתבאסת לעזוב כי אני זקוקה לכסף ולנסיון המקצועי וסך הכל המקום סימפטי מאוד (חוץ ממנה). מה לדעתך כדאי לעשות? תודה.

לפעמים צריך לבלוע צפרדעים; אם הסך הכל אינו נורא אלא נסבל, צריך להמתין עד לרגע מתאים בו תתני לה להבין שהיא אינה פועלת נכון. סביר שרגע כזה יכול להווצר כשתקבלי מטלה שמצריכה הסבר או חניכה; אל תסתובבי ותעופי מהמשרד שלה אלא תאמרי שדרושה לך עוד פגישה. תהיי עניינית ותתמקדי במטלה ותייצרי את הרושם שהצורך שלך במפגש נוסף יחסוך לכולם זמן למידה וטעויות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה