לא חווה סיפוק מקשרים חברתיים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/05/2012 | 23:24 | מאת: דורית

שלום רב, שמי דורית ואני בת 33, לפני כחצי שנה ניתקתי קשרים עם חברות טובות וקרובות מאוד ומאז, כל קשר חברי שאני מפתחת איננו מספק אותי. אני מרגישה שהחברות החדשות מדברות רק על עצמן, אינן מסוגלות להקשיב לי כמו שצריך ולתמוך. אני מוצאת את עצמי ה"פסיכולוגית" של כולם וכשאני מספרת על עצמי אני מרגישה הינהון וחוסר הקשבה. זה גורם לי להרגיש נורא לבד וקשה. באופן כללי, אני אדם שמאוד זקוק לחברה, מאוד זקוקה להקשבה ולהבנה ותמיכה. ואני כבר לא מקבלת ולא חווה את זה בחיי....

אפשר להתחיל בכל גיל... תיישמי את הקלישאה הזו ע"י הפניית זמן ואנרגיות נפשיות להכרויות חברתיות חדשות, במעגלים חדשים. נסי לשוטט במרחב באופציות שפרוש ב 'עכבר העיר' - מדור עניין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

11/05/2012 | 19:42 | מאת: דורית

תודה.. הבעיה היא שאני כל הזמן מכירה חברות חדשות אבל, כל הזמן מתאכזבת... אני מאוד טובה בלנתק קשרים ולהתחיל קשרים חדשים. זה לא עוזר לי כל פעם אני מכירה ומתאכזבת מאנשים מחדש, פשוט משעממים אותי, מדברים רק על עצמם, לא קשובים, שלא לדבר על שבקושי נפגשים או עושים דברים משותפים.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה