מבולבלת.. צריכה עזרה!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/05/2012 | 20:48 | מאת: לילי

היי אני בת 23 ויש לי חבר שנה. חבר שלי נמצא בלחץ לימודים,עבודה ועוד כמה דברים רגלים..הוא החליט ללכת לפסיכולוג על מנת לפרוק את תחושותיו ובעיותיו. הוא משתף אותי כמעט בהכול אבל הוא רוצה לשמוע ממישהו מוסמך ומקצועי שהכול בסדר ואיתו ובכדי להרגיש טוב יותר ללכת להתייעץ. יש לי כמה שאלות: 1.אם המערכת יחסים שלנו היא בסדר גמור והוא מספר לי הכל ומרגיש טוב יותר אח"כ כי אני באמת נמצאת בשבילו כל הזמן ובאמת שמשקיעה זמן ומתרכזת בדברים שהוא אומר,למה הוא מעדיף ללכת למישהו מוסמך? 2.אני לא יודעת איך לקבל את זה בדיוק..קשה לי לא גיבשתי לגבי זה דעה ..יש בי הרבה מחשבות אבל אני לא יכולה לשתף חברות/ידידים כי זה אישי מדי ואני לא רוצה שיידעו את זה.אין לי עם מי לדבר על זה..אני מרגישה סוג של מחויבות לא לדבר על הדברים האלה.ואני לא יודעת מה לעשות כי אני מרגישה ממש רע!!למרות שלא מדובר בי אלא בו אבל עדיין התחושה הזאת רעה מאוד..זה עשה אותי מאוד עצובה. .זה בסדר שאני מרגישה ככה או שאני דפוקה? 3.כשהיה אצל הפסיכולוג הוא שאל אותו אם זה בסדר שהוא ישתף אותי בשיחות שהוא עושה איתו והוא אמר לו שהוא עדיין לא יכול לתת עצות כי לא מכיר אותו מספיק טוב ושיעשה כרגע מה שניראה לו נכון. מובן לי למה הוא שאל את זה...אבל זה בילבל אותי לגמרי! אני אשמח אם תעזרו לי ותענו לי על השאלות!!!!! תודה!

נוכחותך בחייו אינה סיבה שלא לפנות לאיש/ת מקצוע. זה אינו תהליך שמהווה איתות שאת אינך חשובה או ראויה אלא שהתהיות שלו הינן אודות נושאים וספקות ותוכן שאת לא אמורה להבין או ליעץ בהם. ובאשר לשיתופך: כל זמן שאת מוכנה להיות שותפה, טוב שיש מי שנותן תמיכה לתהליך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה