איך לקום בבוקר ?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/04/2012 | 07:24 | מאת: גיל

שלום , מאז שאני זוכר את עצמי אני מתקשה לקום בבוקר מוקדם, וללכת לישון מוקדם זה אפילו עוד יותר קשה , ואם כבר קמתי בבוקר מוקדם ,אז אני נגרר לאיזה סרט ומוצא את עצמי ער ב5 לפנות בוקר במקרה הטוב. זה פוגע בי בכל איכות החיים . עוד לפני עבודה אני חושב שזהו הבסיס ,אם כן מה ניתן לעשות אין לי אפילו את הבסיס.? אשמח לעצות תודה מראש.

אם אתה חובב ספרות לעזרה עצמית חפש משהו שמכיל בכותרת: "טיפול התנהגותני" או "שינוי הרגלים" ועשה לעצמך תכנית מובנית, עם חיזוקים ועונשים, לשינוי ההרגל. יש חומר טוב גם בספרי הלימוד לפסיכולוגיה של האוניברסיטה הפתוחה. אם אתה לא בנוי לזה, אז חפש ב דפי זהב או בקופת החולים שלך פסיכולוג/ית קליני או חברתי באזור שקרוב אליך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה