קשיים בקשרים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

13/04/2012 | 22:41 | מאת: צחי

שלום אני בחור בן 33,מת להקים בית בישראל וקוראים לי דברים משפילים ביותר אחרי דייט ביוחד בלייניידיט.שאני מתקשר למחרת הדייט לבחורה היא פשוט מסננת.ממש לא מבין זה מרסק אותי וגורם לי להרגיש שפל ביותר...חג שמח.!

גם אני לא מבין, ואין סיכוי לאף אחד להבין לפני שמבררים את פשר העובדות והתרחשות המפגשים. אין ברירה אלא לפנות לפסיכולוג חברתי / קליני שמוכן לעשות 'עבודת שדה', דהיינו 'תצפית בשטח' ולראות אותך בבית הקפה / מקום המפגש של ה דייט. לא צריך לשמוע, כי שפת הגוף מספיקה לאיש מקצוע, כך שכל מה שצריך זה לשבת או לעמוד במיקום שמאפשר זוית ראיה טובה רוב הזמן (שעה לפחות). לאחר מכן, בשיחה ביניכם, אפשר יהיה למצוא את הפערים בין מה שאתה מבין ומפרש מה דייט ובין מה שאיש המקצוע מבין - או מעריך שככה בת הזוג מבינה ומפרשת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

15/04/2012 | 18:12 | מאת: צחי

בהמשך לבעיה...איך אני משיג אחד כזה..?והבעיה היא שאני יוצא לדייטים לעיתים רחוקות מאוד(שלא באשמתי)

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה