על הזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/04/2012 | 14:47 | מאת: נרקיס5

אני בת 53 ובעלי בן 60 ויש לי 4 ילדים בוגרים, אני נמצאת בהתמודדות כבר קרוב ל 5 שנים, בעלי נוסע לחודש וחצי למזרח הרחוק ובינינו אין ביחד לבלות או לצאת, ולי מאוד קשה התמודדות מצד אחד - הוא לא חוסך ממני כלום, אך לבלות או לצאת או טוען זה לא הוא, אני הלכתי כבר לעו"ד , אך הוא אמר שהוא ישתפר אך לי מאוד קשה שהוא רחוק ואני נכנסתי לעצבות ובכי , ביחוד יותר בשישי-שבת, לא כבר נמאס מהמצב ולא יודעת איך עושים האם להיפרד? או לנסות שוב לדבר? ממני, נרקיס 5 (שם בדוי)

שאלת בכמה מילים אבל התשובה אינה פשוטה, ותצריך שעות של עיון ודיון. לא כדאי להיות הפרה שרוצה להניק יותר מאשר העגל רוצה לינוק. קראי במדור על 'זוגיות ומיניות' באתר שלי www.dr-joseph.com כמה כתבות שלי אודות 'איך להתגבר על שחיקה בחיי בנישואין' ותציעי לבעלך להצטרף למגוון הפעילויות שמוצעות; במידה ולא יתפעל מהרעיון, קחי בחשבון ש 'טנגו' מצריך שניים. אם בעלך כבר אינו מתלהב מריקוד איתך - תפסי תור על מדרגות הרבנות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה