אולי אני מגזימה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/03/2012 | 10:19 | מאת: שי

לבת הזוג שלי יש חברה טובה,ברצוני לציין שהן לא חברות של שנים.ומאז זה לא מעט טלפונים ביום, זה לקבוע תוכניות ללא שיתוף שלי זה ימים כלילות זה קניית מתנות חשוב יותר שיש לנו ילד כבן שנתיים. אנו לא נשואים אך מנהלים בית לתפארת כל זה התחיל לפני 3 חודשים כל שיחה מהחברה מרגיזה מה לעשות?

אהבה היא עניין שברירי; לפעמים מצריכה חיזוק, לפעמים 'בדק בית'.. טוב לשוחח עם בת זוגך ולתהות בקול רם האם זו התרועעות בין שתיים שיש להן עניינים משותפים או שיש ביניהן משיכה מינית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה