שלום

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/03/2012 | 12:57 | מאת: שלומיק

אני נער מתבגר. יש לי ידידה לסבית בת 40 פלוס. אני מאוהב בה. ברור לי שאין סיכוי לרומן. היא גם אוהבת בנות וגם מבוגרת ממני. אבל אני נורא רוצה אותה. זה נקרא "אהבה נכזבת"?. איך להפסיק לאהוב אותה?. מה לעשות עם העצב?. לספר לה על זה?.

אם נער קטין (טרום 16) יחליט לקרוא ל טוססוס 'קורקינט' זה לא אומר שסיבוב על הקורקינט יהיה מעשה בריא וחוקי. משיכה מינית ותחושת קירבה אינה אהבה; אינך מפסיד שום דבר בכך שהקשר בינך ובין הגברת אינו מתממש או מתגבש ל 'רומן'. סקס הינו משהו מרתק ומופלא אבל במצבים קיצוניים יכול להיות בעייתי ונורא; ואתה די קרוב לכך. אם הקשר יתהדק, והנך 'קטין' - מבחינה רגשית קיים סיכון שתאבד את היכולת להבחין בין 'אמיתי' ו זיוף' ומבחינה משפטית תהיה שותף למעשה אינוס. עצתי שתתמקד לא במה שאתה חש שהנך מחמיץ אלא בבעיה הבסיסית: תברר מדוע יש לך 'ידידת נפש' בת 40 פלוס ולא 14 ומשהו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה