גירושין עומדים על הפרק

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/03/2012 | 17:06 | מאת: מיתר

היי. אני בחורה צעירה שנשואה לגבר צעיר כבר שנה ויש לנו ילדה בת 9 חודשים. מאז החברות היו קשיים וריבים אבל לא ויתרנו על האהבה והתחתנו. מאז התחיל להיות גרוע יותר במיוחד לאחר הלידה בעלי בקושי עובד. כל היום בטלפון משחק צופה בסתר בתכנים פורנוגרפיים וקיום יחסים רק פעם בחודש וגם זה בלי הרבה חשק או הנאה. אני משתדלת לתת מעצמי הרבה. אם זה אישה עובדת אם זה לגדל ילדה לדאוג והוא כלום !!! זה קללות השפלה יחס מירורים יחס זוועתי !! בקושי מתייחס לילדה. כל מה שאני עושה לא טוב אני כמו אויר. להתגרש אין לי כסף אפילו והכל בגללו הוא לא עובד כל היום משחק כמו תינוק. מה עליי לעשות?!

דבר ראשון יש לקבוע עובדה כדי שיצא לעבודה , אין לי ספק שאת לא יכולה ליצור מוטיבציה אצלו, אך גבר שאיננו עובד זה קושי מאוד מהותי ומנבא קשיים בעתיד.

מצבך, ומצבכם כזוג אינו פשוט וסביר שהנכם צריכים סיוע מקצועי מתמשך מעבר לעיצה כזו או אחרת. פני למחלקה לשירותי רווחה במקום מגוריך; יש להם שירות ייעוצי שהוא מאד מוזל או חינמי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה