לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

12/03/2012 | 09:29 | מאת: יעלי

אומנם רק בת 24 , אבל בזוגיות כבר 4 שנים - עברנו הרבה משברים והצלחנו להתמודד איתם , בחודשים האחרונים אנחנו מאוד עסוקים בעבודה ולימודים , למרות כל הלחץ אני מרגישה מאוד מוזנחת בקשר , ברמה שהוא לא מראה לי שום סימני אהבה ( חיבוקים, נשיקות) אנחנו מקיימים יחסי מין אבל אני כבר לא שומעת אני אוהב אותך ... בוא נצא ביחד .. או כל דבר דומה ... אני יוזמת הכל ! , נשברתי אחרי חודשיים והייתה לנו שיחה מלווה בבכי שאני יזמתי אמרתי לו שאני לא מרגישה ממנו שום אהבה ושאני מרגישה כאלו אין לי בן זוג , השלמנו בחיבוק ובאני אוהב אותך אבל המצב לגמרי חזר לקדמותו - אני לא יודעת מה לעשות , כי בנוסף להכל אני שומעת ממנו הערות על זה שאני רגישה מדי לאחרונה , אני לא יודעת אם לעשות שיחה נוספת בכל זאת אני לא יכולה לדרוש אהבה ממשהו ותשומת לב האם אנחנו צריכים להיפרד?

השאלה "האם אנחנו צריכים להיפרד?" כבידה עלי; במקום לענות על זה, אומר שזוגיות שמתחילה בגיל עשרים הינה מטיבעה שברירית, במבחן הסטטיסטי, כך שאם אינה שורדת, זה לא מקרי. הפסיכולוגיה תסביר את התופעה באמצעות מטען הידע על האישיות והאופן בו היא מתבגרת ועוברת משלב גיל אחד (נעורים) לבא בתור. הצרכים משתנים, השאיפות וכו'. כדאי שתשוחחו על זה. ובנוסף: יש יתרון ב 'איסוף' כמה מערכות יחסים רציניות בטרם מתקבעים לנישואין וחיי משפחה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה