פרידה כואבת.לאהבה אין גיל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

10/03/2012 | 16:30 | מאת: ניר

אני בן 46 ולפני שלושה שבועות,בת זוגתי החליטה כי היא לא מעונינת בקשר יותר בגלל סיבות אלו ואחרות,הינו יחדיו קצת יותר משלוש שנים ההתמודדות קשה מנשוא אני ממש לא יודע לאן לפנות או מהיכן להתחיל אפילו אם אפשר לקבל קצת עידוד או עצות אשמח ביותר תודה ניר

קשה לעודד במצב כזה של תחושת 'המפץ הגדול'; אולי משהו בנוסח 'קורה במשפחות הכי טובות'... עיצה: אין יש מאין, כדברי הפתגם. זה אומר שיש פשר לכל דבר. כדאי לכן ללמוד על מה שקרה כדי למנוע שככה יקרה בעתיד. הסתייעות באיש/ת מקצוע תאפשר לקבל משוב שאינו מוטה. פעמים רבות זו הדרך המהירה לתובנות. כמו שלאהבה אין חסם של גיל ככה גם לחוכמת החיים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה