חסכים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/03/2012 | 16:17 | מאת: עדי

שלום לכולם וליובל המקסים אני בחורה בשנות ה20 המאוחרות. מעולם לא היה לי קשר זוגי רציני מכל מיני סיבות שלא לכתיבה בפורום זה אך מהכרותי את עצמי אני יכולה להעיד שאני נמשכת לגברים מבוגרים ממני(גם 40-50) ובכלל מוצאת איתם שפה משותפת ויותר כייף לי להיות בחברת אנשים שמבוגרים ממני כי הם יותר בוגרים, חכמים, אפשר ללמוד מהם המון, יש להם נסיון חיים, מאתגרים אותי אינטלקטואלית יותר, מסקרנים אותי ובכלל אני מוצאת שהם יכולים לספק לי יותר חום, אהבה, חברות אמיתית מאשר בני גילי שהם לרב שטותניקים, עוד לא בשלים לקשר, ילדותיים חלקם ומה שבבראש שלהם זה סטוצים. אני לא מתעלמת מהעובדה שגברים שמבוגרים ממני גם יכולים לספק לי את היחס האבאי שמאוד חסר לי ויכול להיות שאני נהנת יותר בחברתם ומחפשת קשר זוגי דווקא איתם כי האהבה שלהם בקשר היא שונה מאשר של בחור צעיר. בקיצור- יש לי חסך אבאי ואני מודעת לזה. שאלתי היא: אייך ואיפה אוכל להכיר גבר שבאמת יאהב אותי ויענה לי על כל החסכים והצרכים? כזה שיהיה שם באמת בשבילי וירצה באמת בקשר איתי ולא כזה שינצל את החסך שלי או אותי ויזרוק אותי. איפה אוכל להכיר אחד כזה ואייך לא אפול בפח כי אני די תמימה וחסרת נסיון תודה

m without my Hebrew 'speaking' computer; I'll get back to you on Monday. Dr. Yossi Avraham

יש כאן שני נושאים, שונים במהותם: הראשון, לגבי פער גילאים של 10-20 שנה. עמדתי היא שאין שום רע בזה, ואם זה מתאים לך, לא צריך לחפש 'חסכים' שיסבירו את זה. הנושא השני הוא 'איפה ואיך למצוא את אשר אהבה נפשי...' ראוי שתחזקי את הביטחון העצמי, ואת האינטואיציות. תוכלי לקרא על כך בכמה כתבות באתר שלי http://www.dr-joseph.com/sex-marriage.html http://www.dr-joseph.com/Social_Adjusment.html אבל סביר שטוב תעשי אם תקחי סיוע מקצועי מפסיכולוג/ית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה