אמא בדיכאון 6 שנים אחרי גרושים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/03/2012 | 20:08 | מאת: depressedmom

שלום, אמא שלי בת 60 גרושה (6 שנים בערך) והיא עדיין לא התגברה על זה וגם לא רוצה. האמת שחבל שלא התגרשו לפניי 16 שנה בערך כי אבא שלי לא התחייחס אליה יפה ותמיד בגד. סוף סוף הם התגרשו ואמא שלי עדיין תקוע בעבר ותמיד בוכה בגללו וגם מתקשרת אליו בחו"ל וצועקת עליו שהוא הרס לה את החיים ובגללו אין לה מקצוע ובגללו גם אני (הבת) התגרשה ובקיצור מאשימה אותו על הכל. נכון שהוא לא היה קל אבל הגיעה הזמן להתקדם הלאה ולרצות לחיות ולקבל עזרה. אמא שלי יוצאת עם מישהו אבל כמובן שהיא לא שמחה בקשר למרות שהוא איש טוב ואיתו היא יוצאת מה שהיא לא עשתה עם אבא שלי. אבל למרות זאת היא עדיין רוצה את אבא -היא deny את זה אבל זה ברור. גם עכשיו היא תחקרה אותי אם יש לו חברה ואם תראו אותה תחשבו שמישהו קרוב אליה מת. אין לה טיפת אור בפנים. אני ואחויות שלי רוצות לתת לה עזרה גם אם זה בכוח כי היא לא חושבת שלה יש בעיה-לאבא שלי יש בעיה. היא לא מבינה שלמרות כל מה שהוא עשה הוא היום מאד שמח והיא הזאת שכל הזמן בוכה. איזה טיפול אפשר לתת לה? אנחנו מעדיפות לא פסיכולוג אבל משהו כמו coaching או משהו אחר. תודה

I'm without my Hebrew 'speaking' computer; I'll get back to you on Monday. Dr. Yossi Avraham

02/03/2012 | 23:17 | מאת: depressedmom

תודה. סוף שבוע טוב.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה