מפתח

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

01/03/2012 | 22:08 | מאת: נח

יש לי דירה הרשומה על שמי אשר נקנתה ע"י הורי. אני במערכת יחסים רצינית , וחברי ישן אצלי במרבית ימי השבוע. עד עתה נמנעתי מלתת לו מפתח לדירתי. אני מעונינת לתת לו מפתח. האם אני מסתכנת במשהו ? יש לציין שאם העינינים יתפתחו למסוד הקשר יש בככונתי לכתוב הסכם ממון. תודה

הנושא הינו משפטי ולא מתחום מדעי ההתנהגות; עליך לפנות למומחה משפטי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

03/03/2012 | 02:54 | מאת: מוני

שלום רב, *********************** התוכן המקורי נמחק *********************** הפניתי את הפנייה למומחה משפטי; נא לא להלעיט את הפורום הזה בתכנים שאינם מענייננו ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה