משבר גיל?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/02/2012 | 15:18 | מאת: אתי

שלום אני בת 37 בעוד שבועיים. מזה שנה אני מרגישה הרגשה שונה ממה שהייתה לי עד היום. ראשית אין בי את האסרטיביות של פעם, הרגש מעט פחת והתפישה לעולם היא שהחיים קצרים! יש לי זוגיות טובה, ילדים עבודה כעצמאית מצויינת אבל בכל זאת משהו חסר ולא טוב לי עמוק בנשמה! מה זה? למה? מה עושים?

I'm without my Hebrew speaking computer; will get back to you on Monday; until then you can do some readings if you want. There are several things on http://www.dr-joseph.com/Social_Adjusment.html Dr. Yossi Avraham

אכן, מעת לעת אנשים מגיעים לגיל שבו עושים חשבון נפש בנוסח של 'איפה אני ואיפה אני רוצה להיות'. הקלישאה מדברת על 'משבר' גיל ה 40 - אבל זה לא חייב להיות משהו משברי. שינוי כיוון, התחדשות רגשית וכו' - יותר מועילים מאשר מזיקים, למרות הסיפורים ששומעים לפעמים. תוכלי למצוא כמה כיוונים, בכתבות 'עדיין לא מאושרת' 'אבחון עצמי של רמת הסתגלות' 'העצמה אישית ע"י משוב עצמי' 'על פסיכולוגיה והקשר לבריאות טובה' באתר שלי http://www.dr-joseph.com/Social_Adjusment.html כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה