אין לי חברים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/02/2012 | 14:52 | מאת: דניאלה

See some short articles in my site - go to 'Hebrew' and there to the 'Social' section I'm away from my Hebrew 'speaking' computer; will get back to you in 2 weeks Dr. Yossi Avraham

ראשית, כפי שכתבתי באנגלית - כדאי לקרוא את שלושת הכתבות באתר שלי http://www.dr-joseph.com/Social_Adjusment.html אודות 'איך להיות פופולריים'. שנית, ללכת לפעילויות שמתפרסמות ב 'עכבר העיר', במדור 'עניין'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה