תקושרת חד צצדית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/02/2012 | 20:14 | מאת: ליאור

אני בנאדם וברבלי ובעלי סגור ואוהב לדבר נקודות קצר וקולע תמים ואופטימי ומאמין באנשים ודרך שלו לבזבז בקלות כאילו הכול בא בקלות פשוטה עבורו כול דבר שאני אומרת אני חופרת גם שאני לא וגם אותו דבר חיסכון של כסף בזבזן ברמות איך אפשר לקרב אותו אלי אין בנינו שיחות נפש ארוכות כמו שהיו בהתחלה ואין לי אפשרות לטיפול זוגי וזה קשה לי נורא כול דבר שאני אומרת לו דיי מספיק את חופרת אני מאוד הגיונית והוא לא שקול ולא מספיק מאמין בדרכי הנכונה

I'm away from my Hebrew 'speaking' computer; will get back to you in 2 weeks Dr. Yossi Avraham

ההבדלים בסגנון התקשורת שתארת הם מצב די מצוי, ולא צריך להתרגש מזה וגם לר להתגרש בגלל זה... טוב למצוא ארועים וחוויות ששניכם מעוניינים בהם: הליכה ברגל בערב מסביב לשכונה או הליכה משותפת לחוג בנושא ששניכם מסוקרנים, או איסוף כלי בית ענתיקים או ... הכל פתוח (אנא, רק לא קניות...), ובלבד שזה יהיה של שניכם, בלי הילדים או בני המשפחה. עניין אחר, זו המיניות: ככל שתרבו, ככה תשתבחו, והסיכוי להרחבת התקשורת ביניכם יגדל. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה