לבוש חשוף

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/02/2012 | 13:45 | מאת: יואב

אני וחברתי נמצאים במערכת יחסים כ5 חודשים,אנו מאוהבים ואוהבים,חברתי לא מפסיקה להצהיר על אהבתה כלפי מצד שני היא נוטה להתלבש חשוף למקומות בילוי ,דבר אשר מטריד ו מערר את בטחוני ,בקשר למשיכה הטוטאלית שלה כלפי ,ובאמת רק אני קיים בעולמה ,ולמה לה לנקר את מבטם של גברים אחרים אם אכן אני אהבתה האינסופית כפי שמתבטאת, מאד מפריע לי הענין,מצד שני לא ארצה לדכא את רצונה החופשי ,מה מעיד הלבוש החושפני שלה ,מה הצורך בכך אם הזוגיות שלה מושלמת כלפי והאם יש קשר בין לבוש חשוף לקבלת חיזוקים,מבטים מגברים אחרים או שזה רק בשביל הרגשתה הטובה [כפי שטוענת]??

בני זוג מתאמים ומתאימים את התנהגותם בהתאם למצב הרוח, משאלות לב וגם: המסורת / ערכים שהפרטנר/ית מביא/ה לזוגיות. שיחה על תחושותיך לא צריכה להתפרש כשתלטנות או דרישה לא עניינית אלא כחלק מההוויה של יצירת הישות הזוגית. ובאשר ל "מה מעיד"... - אכן החיזוקים הם לב העניין; תן יותר ממה שאתה נותן כעת, וצפה לטוב... כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה