משהו שגורם חומר למחשבה לכולנו!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/02/2012 | 21:23 | מאת: מוני

משהו ללמוד ממנו על זוגיות ובכלל: ***************************************************** הדברים שבהמשך נמחקו. הפורום נועד להעלאת שאלות של הגולשים אל מומחי / מנחי הפורום; לא להגיגי הגולשים. ד"ר יוסי אברהם

יתכן ואתה הטוב שבטובים, או לפחות כוונותיך; אבל מעשיך בפורום הזה אינם טובים. הם בעיתיים בשל אי שמירת גבולות ולאור תקדימים אינטרנטיים - מסוכנים. יש באנגלית אימרה שנשמעת כך: מוטב להיות סייף (בטוח) מאשר סורי (מצטער). התקרבותך למי שהציגה את עצמה 'ליאת' הינה קלסיקה של הסיכונים שפלנטת האינטרנט רוויה בהם; הצגת עניינים רבים בחודשים האחרונים בניסוח שבקלות מתפרש לא כעמדה אלא כהבאת מידע מקצועי היא עוד הוויה אינטרנטית בעייתית. עקבתי בדאגה אחר התנהלותך בחודשים האחרונים בפורום, וכעת אני מוריד את השלטר. שנה לגמרי את הסגנון והמינון או שאמחוק באופן שיטתי את מה שתביא לפורום הזה. ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה