אפקסור

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/01/2012 | 18:02 | מאת: טוני

אני משתמש באפקסור 150 מ"ג , קשה לי לגמור בסקס ולאחר מכן רק לאחר מאמץ מרובה,(כשאני בבית מאונן יש לי גם שפיכה יותץר מהירה אבל לא כמו בזמן הסקס) אני חייב לציין שלא תמיד זה קרה לי . האם זה קשור לדעתכם בתרופה? האם איקסל עם פחות תופעות לוואי?

28/01/2012 | 18:53 | מאת: אביבה

לטוני - הכי יעיל (לדעתי..) שתדווח על כך לרופא המשפחה שלך או לרופא שממנו קיבלת את ההמלצה ליטול את התרופה. לגבי תרופה חלופית - גם כאן יש לשאול רופא בלבד. בפורום הזה אין רופא , גם לא רוקח, לכן זה לא המקום המתאים למענה לשאלות מעין אלו. יש פורומים אחרים רלבנטיים כמו: רפואת משפחה, תרופות ורוקחות, תרופות ורוקחות-תמיכה ועוד.. אבל, בסופו של דבר, זה לא יכול להחליף ייעוץ אישי שבו הרופא שלך ישקול אם להפסיק או להמשיך טיפול באפקסור או להחליף למשהו אחר..

28/01/2012 | 19:52 | מאת: מוני

כדי לשאול את הרופא המטפל , לגבי התופעות,

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה