עוזב ונשבר במצבי לחץ

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

13/01/2012 | 20:19 | מאת: טל

שלום, אני בחור בן 30 ואינני מתקדם כל כך בחיי אני גר עדיין אצל ההורים - יש לי בעיה של עקביות אני נוטש מקומות עבודה אם משהו לא מוצא חן בעניי ולא יכול להחזיק תקופה ארוכה מדיי עומד תמיד על גבול של חצי שנה - בלימודים התחלתי פעמיים תואר והפסקתי אחרי השנה הראשונה, ובקשרים שלי אני מגיע למצבים שאני תמיד נוטש את הקשר גם אם אני לא ממש רוצה בכך.. בכל הקשרים שלי עזבתי לעיתים אפילו מבלי להסביר מדוע לפעמים באסמס לפעמים בטלפון כהחלטה שרירותית פשוט קם והולך אשמח אם תוכלו להסביר לי מאיפה זה נובע האם זה נמצא תחת הגדרה מסויימת תפוס התנהגותי - ואיך עליי לטפל בנושא כאוב מסוג זה תודה

I'm without Hebrew fonts for 10 days; plz see my reply at http://www.doctors.co.il/forum-428#message-88285

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה