צריכה עצה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/12/2011 | 20:09 | מאת: רינה

אז ככה יש מישהו מהעבודה שלי שבעבר ניהלתי איתו מערכת יחסים זוגית לתקופה קצרה (לא היה מגע מיני) וכיום אנחנו מוגדרים כידידים.. אבל הבעיה שבעבודה הוא כל הזמן מנסה להצחיק אותי ולפעמים מחבק וזה.. וזה היה נדמה שהוא מתעניין בי בפעם האחרונה שדיברנו הסברתי לו שעדיין יש רגשות כלפיו והוא טוען שדעתו לא השתנה ושהוא מעדיף שנישאר כידידים ולא מעבר.. ולי זה לא קל כי אני מתראה איתו בעבודה וקשה לי לשכוח מישהו אם הוא שם כל יום.. מה לעשות בסיטואציה כזאת..אני צריכה משוב

צריך לכבד את תחושותיו. תתחילי להסתכל סביבך, לא בשעות העבודה אלא לאחר מכן. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה