חמתי אני ואשתי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/12/2011 | 07:48 | מאת: נאור

שלום. חמתי אלמנה בת 70 משום מה צמודה אלינו בצורה כזו שלאן שאנחנו הולכים היא איתנו , בימי שישי אנחנו אוכלים אצלה . בזמן האחרון נכנסתי איתה לכל מיני אימותים בגלל תמיכה חד צדדית ביני ובין אשתי , היא מתערבת ודעתה מנוגדת לדעתי והיא מתעלמת מהמציאות ותומכת בגישה חד צדדית . איך אני מוריד היום לאחר שנים כה רבות את המינון כאשר אשתי כמובן לא בקטע הזה איתי . הכוונה לרדת במינון של הארוחות בימי שישי ושבת אצלה ויציאה משותפת יחד איתנו . אני חושב שמגיע לנו כזוג גם מעט פרטיות , לא ? הבעיה הקשה שהצמידות הזו לחמה והמידע של מה שקורה אצלנו כזוג ובבית היא יודעת ומיעצת היא שנים והיום אינני יודע איך להקטין את המינון מבלי להכנס לאימות עם אישתי . תודה

אל תהיה צודק; תהיה חכם. דבר עם אישתך; בשניה שאתה מרגיש שזה מתפתח לעימות צא מזה מהר. תן לאישתך לדעת שאתה מנסה להגיע לפשרה מכובדת, לא למצב בו היא תהיה בדילמה כלפי האופן בו מתיחסת לאם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה