שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/12/2011 | 23:37 | מאת: רוני

שלום רב היתה לי חברה עד לפני כחודשיים וחצי , והיא נפרדה ממני בגלל שהיא לא נמשכה אלי ולא אהבה אותי , יש לי טראומה מזה ופחדים. לפני כמה ימים יצאתי עם בחורה לדייט ראשון וכעת אני חושש שגם הבחורה הזאת לא תימשך אלי ולא תאהב אותי. מה אפשר לעשות ? ומה הסיכויים שהבחורה הזו לא תאהב אותי ולא תימשך אלי גם ?

ראשית, אתה לא לבד. רבים וטובים מקבלים 'פרפרים בבטן' ו/או נמנעים מדייטים. שנית, קח פרופורציות; גם אם קרית פדיחה, אף אחד לא רשם לך דו"ח ללא ברירת קנס שמחייב חשיפה לקהל. סוד העניין הוא בשילוב של מיומנויות חברתיות, ביטחון עצמי, 'הכנה מודיענית' (כלומר: פלירטוט מקדים בצ'ט או טלפון והכנת כמה נושאים לשיחה עתידית; 'בליינד דייט' הוא הדבר האחרון שתרצה) והנמכת ציפיות (משהו כמו ראיון עבודה). אם נראה לך שאתה מקורקע (כמו פחד טיסה) - פנה לפסיכולוג חברתי או קליני. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה