פנייה לאביבה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/10/2011 | 03:02 | מאת: מוני

אביבה שלום , עברתי על לא מעט התכתבויות בהן גם אני וגם את הגבת ומצאתי לא מעט קווי דמיון במחשבותינו. אני מתכנן זה מכבר להקים פורום משל עצמי ובודק כל מיני אפשרויות. לאור ההתאמות המחשבתיות שהבחנתי בהן, אשמח אם נוכל לדון בהקמת פורום משותף אם נושא זה מדבר אלייך. להלן כתובת המייל שלי ואשמח אם תחזרי אלי בחוזר ע"מ שנדון ונדבר על העניין: [email protected] בברכת גמר חתימה טובה, מוני

07/10/2011 | 15:54 | מאת: אביבה

שלום מוני, תודה על פנייתך. אני חושבת שיש אחריות רבה בניהול פורום בנושא דומה או קרוב לכותרת הפורום כאן, גם אם אינו מקצועי אלא מיועד לתמיכה בלבד ורק על סמך ידע ו/או נסיון חיים.. לנוכח העובדה כי אינני אשת מקצוע בתחום הייעוץ הזוגי, פסיכולוגיה וכד', (השכלתי בתחום אחר), ובנוסף, אני פעילה בכמה מקומות באינטרנט , מה שנדרש לכך זמן לא מועט - אני לא חושבת , נכון להיום, שמתאים לי לקחת חלק בניהול פורום. לפורום כאן אני נכנסת רק מדי פעם, ומגיבה כאשר לטעמי יש צורך ולעיתים חובה לעשות כן. שוב תודה וחתימה טובה, אביבה

07/10/2011 | 16:27 | מאת: מוני

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה