פסק זמן

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/09/2011 | 15:27 | מאת: לימור

שלום יש לי חבר 4 חודשים ואני רוצה לקחת פסק זמן מכיוון שאני לא אוהבת אותו ונמשכת אליו לפעמים. אולי אני אוהבת אותו קצת. האם הפסק זמן יכול לגרום לי להבין שאני כן אוהבת אותו ולחזק את הקשר ? הוא בחור ממש טוב ואני לא רוצה לאבד אותו. תודה

22/09/2011 | 21:43 | מאת: מוני

לימור שלום רב, את יודעת למי נתונה הנבואה. אם את מרגישה שאת זקוקה לפסק זמן, הרי זה אומר שכפי שאת אומרת, " אני לא אוהבת אותו". פסק הזמן נועד על מנת ללבן את הרגשותייך ואם זו הרגשתך הרי פסק הזמן נועד לכך. מה יקרה לאחר מכן? אף אחד לא יודע וככל הנראה גם לא את. אם את לא אוהבת אותו עכשיו, מה אמור להשתנות אחרי פסק הזמן? נקודה למחשבה. בברכה, מוני (אין לראות בדעתי כתחליף לייעוץ מקצועי)

יותר נכון חוסר יכולת להחליט או רצון להמנע מהחלטה,או משיחה ובירור , נסי לנהל שיחה גלויה .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה