למה לא הולך לי עם גברים?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/09/2011 | 19:42 | מאת: דנה

שמי דנה בת 29 מאיזור המרכז. לאחרונה אני מוצאת את עצמי מתעסקת המון בשאלה למה לא הולך לי עם גברים? אני בחורה יפה ( אני שומעת את זה המון), משכילה ואשת שיחה מעניינת (ובטח יש עוד כמה תכונות טבות). מה שקורה זה שכשאני יוצאת לדייט הראשון מאוד מתרשמים ממני ואף מתלהבים, אך בדייטים הבאים כבר יורד להם העניין בי ואני לא מבינה למה, משום שנראה כי אני מצחיקה ומעניינת אותם. אני לא מבינה מה הבעיה איתי וכך גם הסביבה. תמיד שואלים אותי "איך ייתכן שבחורה כמוך לבד?" אני מרגישה שאני כבר ממש מיואשת מהנושא של מציאת בן זוג. אני רוצה להתחתן (מעולם לא הזכרתי את זה בפגישות, אך מראה נכונות לקשר) וככל שעובר הזמן יורד לי הביטחון העצמי. מה הבעיה שלי?! אשמח לכל תגובה תודה

אין אפשרות לענות על שאלותייך ללא איבחון טוב. שיחזור דייטים, בהדמייה של מפגשים שהיו - יכולים לתת לבעל עין רגישה ואוזן מיומנת את התשובות. כדאי לכן להעזר בפסיכולוג חברתי / קליני. עדיף למצוא גבר, שיש לך תחושת 'כימיה' איתו כך שיוכל לברר את מצבך מזוית מבט גברית. השלב הבא הוא הפקת לקחים ואימון / שיפור אופן התקשורת שלך. כל טוב, ד"ר יוסיאברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה