לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/07/2011 | 16:35 | מאת: גא

שלום, לפני כחודשיים עברתי באופן פרטי איזה-שהוא ניתוח בהצלחה. המנתח איש מאוד נחמד ומקצועי. הוא היה מאוד זמין, ביקר אתי כל יום בבה"ח, לאחר מכך התקשר כמעט כל יום וכך עד להחלמה שלמה. כיום אין סיבה להיות איתו בכשר, אבל אני לא מפסיקה לחשוב ולפנטז אליו. מתגעגעת מאד. במשך היום אני מאד משתדלת להעסיק את הראש במשהו אחר, אבל כל בוקר אני מתעוררת עם שמו. איך יוצאים מי זה?

נניח ויאמרו לך שהלכת תוך כדי שינה ואמרו לך שאמרת או עשית משהו כזה או אחר שהיה די מביך או די נועז או די מחייב; סביר שתאמרי: ... אבל זה לא ממש 'אני'... ככה גם לגבי תקופות קריטיות כאשר את שוהה במחיצת מישהו כמו רופא או פסיכולוג. מנגנוני הבחירה וההחלטה שלך דומים למנגנון הרולטה: תמיד מוטים נגדך. זו גם הסיבה שכללי האתיקה מאד נוקשים עם אנשי המקצוע שמסכימים למגע רומנטי בנסיבות האלו: איסור מוחלט או מאסר בטוח... אם תחושתך תישאר לאחר כשנה ומעלה - סביר למצוא דרך נאותה לחדש את הקשר ולתהות מה הלאה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה