אבטלה ממושכת מידי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/07/2011 | 19:50 | מאת: קובי

שלום , אני בן 44 ממרכז הארץ ואני מובטל כבר שנה פלוס , כשבמהלך השנה עבדתי במספר מקומות לתקופות קצרות מאוד ועזבתי או שהועזבתי , כרגע אני דיי מיואש וסקפטי לגביי המצב שלי , אני מחפש עזרה כדיי לצאת מהתקיעות שאני נימצא בה כרגע , על איזה כיוון הייתם ממליצים לי לפנות ? תודה רבה מראש קובי .

ראה באתר שלי, במדור על 'תעסוקה וקריירה' מה זה 'הכוון תעסוקתי'. www.dr-joseph.com מומלץ להשקיע באיתור כיוון, לפני שמתחילים בתהליך חיפוש (הכנת קורות חיים, פניות למעסיקים פוטנציאליים או בדיקת כדאיות פתיחת עסק כעצמאי). כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה