בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/07/2011 | 22:15 | מאת: לאה

שלום רב, אני נשואה כ- 5.5 שנים ויש לי שלושה ילדים. בעלי אף פעם לא היה שותף ממשי בגידול הילדים בפועל, תמיד אני זאת שהייתה "בבית". אבל הוא כן יודע לטפל בהם ולהיות איתם כשצריך. לאחרונה הזוגיות שלנו לא באה לידי ביטוי בחום וברגש ואין לי זמן וכוח להשקיע גם בגלל קשיי היום יום. והיום כשהייתי צריכה לצאת ללימודים וביקשתי מבעלי לשמור על הילדים במקום בביסטר, כשחזרתי הוא הודיע לי שמחר הוא צריך יום חופש, כדי "להשאר שפוי" ולכן הוא לוקח את האוטו ונוסע לכל היום! ומשאיר אותי עם הילדים לבד....?!? מה אני אמורה לעשות? או להגיד? עזרו לי...

לא נעים להיות זה שמאשים את הקורבן, אבל לפעמים אין ברירה... אנשים מתרגלים לכל דבר, ובעלים בעיקר להסרת אחריות. אם לא היה שותף, זו לא בעיה שלו, אלא שלכם. ואם כעת מרגיש מוצף - לא צריך להתפךא. כדאי לתת לסערה לחלוף ולאחר כמה ימים להעלות את עניין חלוקת התפקידים. ועוד משהו שלא כדאי להתעלם ממנו: בעלים רבים לא ממש ששים לכך שבת זוגם נהיית חכמה עם דיפלומה, דהיינו לומדת. יתכן ומה שקורה נופל לביצה הזו, ככה שגם על זה צריך לדבר. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה