מחפשת חברות לצאת איתן וקצת להנות בגיל 35

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

15/06/2011 | 08:34 | מאת: לימי

אני רואה שאני לא לבד כאן בענין. לפעמיים לא בא לי לקום מהמיטה אני אומרת בשביל מה או בשביל מי. אני בת 35 ללא חברות וברור ללא חבר אך אני חייבת לספר משהו מוזר שקורה לי תקופה די ארוכה,בזמן האחרון כול מי שמכירים לי נעלם אחרי שיחת טלפון אחת ולפעמים גם את שיחת הטלפון אין הוא פשוט נעלם כאילו בלעה אותו האדמה משהו ממש מוזר אבל לא מספיק זה גם מי שמכיר לי נעלם גם כן ואי אפשר למצוא אותם . אני לא בחורה מכוערת ולא שמנה חמודה מאוד שכרגע גם מחפשת עבודה אם יותר הכנסה אבל בסך הכול הכל בסדר איתי אז למה אני לא מוצאת בחורות שאיתן אני יכולה לצאת קצת ולבלות בגיל 35

נשמע כמו דיכאון, אולי קל ,אך איבוד ענין וקשר ,ואי יכולת להמשיך ולהתלהב ,לא אומר שאין רצון, מציעה לך לנסות להגביר ענין התלהבות , ליזום ,להזמין .

17/06/2011 | 02:05 | מאת: adi

אבל אני למשל, במסגרת שעוסקת בפן החברתי ודרכה היכרתי חברים חדשים גם בנות

11/05/2016 | 07:23 | מאת: שיר

גם אני באותו המצב שלך. גם אני נשארתי בלי חברות. אני אשמח מאוד שנכיר. תכתבי לי למייל ואחזור אלייך.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה