דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/06/2011 | 20:50 | מאת: הודיה

אני נשואה 9 שנים ובעלי ולי 5ילדים קטנים אני עובדת משרה מלאה ובעלי 2 עבודות .מצבנו הכלכלי די טוב והיום בזמן וויכוח עם בעלי שחזרנו מהברירה עם הילדים הוא הטיח בפני האשמה שקשה לי לעכל אותה ואני מאוד צריכה עזרה:היינו בבריכה והוא לקח 200 שקלים את הכול אני שילמתי בכרטיס וכשראיתי שיש 180 ולא 200 שאלתי איפה השאר והוא התנפל עלי שעל ראש הגנב בוער הכובע ופשוט ליד הילדים קרא לי גנבה ונשבע שלאור התגובה שלי אני כנראה מעלימה כספים. הזוגיות שלנו מאוד טובה אנחנו מאוד אוהבים ואני זאת שמנהלת את כל החשבונות ונורא נפגעתי נורא מה עלי לעשות אני כועסת ואין לי חשק לדבר איתו ביקשתי ממנו דרך הילדה שיצא לעבוד רק שיצא ועכשיו אני לא מעכלת .מה לעשות???

את מספרת על זוגיות טובה ושניכם מאד חרוצים. האם אירוע אחד מעמיד בסכנה את הקשר הזוג!!. ראשית אל תנסי בשעת כעס לברר את פשר ההתפרצות , חכי מעט וכשיחזור והמצב ירגע , תמיד כדאי לפתוח את נושא השיחה מחדש אך מתוך רצון להבין מה גרם לו לכעוס כל כך.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה